W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu:

Mail:

office@croydons.co.uk


CROYDONS OnLine »

Opinie klientów - Materiały szkoleniowe

Podziel się swoją opiniąPowrót do sklepu

Priorytetem croydons.co.uk jest zadowolenie Klientów – przyszłych kierowców. Każda opinia dotycząca naszych usług jest na wagę złota. Motywuje nas do dalszej pracy i ciągłego ulepszania oferty.

Jeśli chciałbyś podzielić się z nami swoją opinią wystarczy wysłać ją na adres office@croydons.co.uk. Serdecznie dziękujemy za poświęconym nam czas.

Możesz również skorzystać z formularza:

W celu weryfikacji tożsamości, oblicz: 3+5 = *

Wyślij

Co o nas sądzicie?

Dobre czytelne materiały. Wszystko w pigułce! Powodzenia wszystkim


Iwona 30.06.2017
Dzięki za materiały. Wszystko OK.


Marysia 30.06.2017
Kontakt bez zarzutu, obsługa pomaga. Egzamin oczywiście zdany :)


Ania 30.06.2017
Super lekcje jazdy! Pozdrawiam instruktorów;)


Ola 30.06.2017
Świetne materiały. Dzięki Croydons :)


Aneta 30.06.2017
Długo szukałam dobrych materiałów i znalazłam tutaj wszystko co potrzeba :)


Paulina 01.06.2017
Dobre materiały. Wszystko co potrzebne jest. Dzięki


Mariusz 28.05.2017
Dziękuję Wam za pomoc z zdaniu egzaminu na prawko. Pozdrawiam


Ala 19.05.2017
Croydons :) Najlepsza szkoła w UK


Maciek 14.05.2017
Super materiały. Dobry kontakt ze sklepem. Dziękuję za pomoc, oczywiście ZDANE :)


Julka 13.05.2017
Płytka doszła do mnie bardzo szybko. Dzięki za pomoc!


Krzysztof 12.05.2017
Wszystko OK. Polecam z czystym sumieniem


Aga 11.05.2017
Szukałem pomocy na prawko w UK i bez problemu trafiłem na Waszą stronę i dzięki temu wszystko się udało :) THANK YOU!


Jurek 04.05.2017
Super testy! Dostęp online szybki i wygodny. Pozdrawiam


Marcin 25.04.2017
Z testami Croydons to była formalność :))


Michał 20.04.2017
Materiały bardzo rzeczowe. Wszystko łatwe w użyciu. Dzięki Croydons mam prawko :)


Kasia 16.04.2017
Wszystko OK!


Tomek 10.04.2017
Przyjemni ludzie, kontakt wzorowy. Poleciłem znajomym :)


Łukasz 02.04.2017
Przejrzyste , przyjemne dla oka testy. Prosta instalacja i obsługa. Wszystko pod ręką i dobre tłumaczenie


Marzena 25.03.2017
Pełna profeska. Kontat i materiały bez zarzutu.


Dominik 03.03.2017
Pakiet premium to komplet wszystkiego co jest potrzebne + czas na naukę i egzamin mamy w kieszeni. Dziękuję!


Kasia 06.02.2017
Bardzo fajne materiały do nauki na prawko. Egzamin to była pestka:)


Ola 19.01.2017
Dobrze przygotowane testy. Wszystko jasne i przydatne. Egzamin to byla formalność.


Mati 15.01.2017
Pakiet Premium krok po kroku prowadzi nas do zdania egzaminu teoretycznego i praktycznego na prawo jazdy. Świetnie skonstruowane materiały. Dzięki


Marek 14.01.2017
Materiały szkoleniowe kat. B zawierają w sobie wszystko co jest potrzebne by zdać egzamin w UK, a potem być dobrym kierowcą. Na pewno jeszcze nieraz po nie sięgnę by doszkalać swoje umiejętności. Dostęp on-line natychmiastowy. Ze szczerego serca polecam.


Agata 12.01.2017
Bardzo profesjonalne materiały za korzystną cenę. Fachowa obsługa i błyskawiczna wysyłka. Oczywiście polecam


Ilona 10.01.2017
Świetne materiały. Wersja online bardzo wygodna!


Paweł 30.12.2016
Dobrze przygotowane testy. Wszystko jasne i przydatne. Egzamin to byla formalność.


Mati 06.12.2016
Super szkoła jazdy! Dzięki prawku mam pracę:) Pozdrawiam


Krzysiek 04.12.2016
Swietne materiały przygotowujące do egzaminu. Dzięki


Jurek 23.11.2016
Pakiet Premium krok po kroku prowadzi nas do zdania egzaminu teoretycznego i praktycznego na prawo jazdy. Świetnie skonstruowane materiały. Dzięki


Wojtek 22.11.2016
Bardzo profesjonalne materiały za korzystną cenę. Fachowa obsługa i błyskawiczna wysyłka. Oczywiście polecam


Jurek 19.11.2016
Pakiet Premium to rewelacja. Wszystko co potrzeba w jednym miejscu. Jasno, prosto i czytelnie opisane i wyjaśnione poszczególne tematy. Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym. Dzięki


Monika 08.11.2016
Extra. Po przerobieniu próbnych testów kat. D i przeczytaniu objaśnień, zdanie egzaminu to pestka. Polecam.


Tomek 26.10.2016
Szkołę Croydons poleciła mi znajoma, która robiła tu kurs i egzamin na prawo jazdy zdała bezproblemu. Ja skorzystałam jak na razie tylko z oferty materiałów szkoleniowych. Jestem bardzo zadowolona. Nauczyłam się z nich dużo i teorię mam w małym palcu. Polecam dalej :)Dostęp do materiałów szkoleniowych on-line miałem natychmiast. Ogromna zaleta, że oferta jest dwujęzyczna. Na egzaminie nic Cię nie zaskoczy. Polecam


Karolina 11.10.2016
Prócz materiałów szkoleniowych kat.C zakupiłem również przewodnik dla osób ubiegających się o obywatelstwo. Wszystko szybko do mnie dotarło i całkowicie za darmo, bo wysyłka gratis. Dokładne polskie tłumaczenia bardzo ułatwiają naukę. Polecam i dzięki.


Piotrek 02.10.2016
Dobry kontakt telefoniczny. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam


Alicja 29.09.2016
Polecam kupić cały pakiet Premium kat. B. Zawiera wszystko co potrzeba by zdać państwowy egzamin.


Rafal 29.09.2016
Super!! szybka wysyłka! Dzięęęęki!


Kierowca 21.09.2016
Materiały szkoleniowe na wysokim poziomie i co najważniejsze zawsze aktualne treści. Książki dotarły do mnie zaraz po wpłacie pieniędzy. Miła i uprzejma obsługa. Egzamin teoretyczny zdany na pierwszym razem. Polecam i dziękuje


Lukas 20.09.2016
Szybko, sprawnie, bezproblemowo!!! Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, dobry kontakt ze szkołą. Polecam


Ola 09.09.2016
Dzięki materiałom szkoleniowych Premium kat. B do egzaminu teoretycznego podszedłem bez stresu i zdałem go za pierwszy razem. Teraz zapisuje się na kurs jazdy, oczywiście do szkoły Croydons. Dzięki,polecam Was dalej


Tomek 07.09.2016
Gdyby nie testy na prawo jazdy kat. B w UK nigdy bym nie zdała egzaminu. Ogrom różnorodnych pytań, dokładne wyjaśnienia poprawnych odpowiedzi, dwujęzyczne treści, bardzo dobra jakość na płycie CD. Paczka była u mnie bardzo szybko. Dziękuje i polecam.


Anka 05.09.2016
Podczas odbywania kursu na prawo jazdy w szkole Croydons dowiedziałam się, że w swojej ofercie posiadają również Przewodnik dla osób ubiegających się o obywatelstwo brytyjskie. Zakupiłam. Produkt świetnie mnie przygotował do zdania egzaminu. Polecam


Hania 02.09.2016
Wszystko git! Zdałam za pierwszym razem!


Sylwia 29.08.2016
Dobry kontakt telefoniczny z pracownikami szkoły. Zamówione materiały dotarły do mnie błyskawicznie. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam


Piotrek 25.08.2016
Szkoła godna polecenia. Materiały online bardzo dobrze przemyślane, treści adekwatne do wymagań stawianych podczas egzaminu. Dobra jakość produktu. Po wpłacie pieniędzy, natychmiast miałem dostęp. Pozdrawiam


Krzysiek 05.08.2016
Pakiet Premium kat. B to był strzał w dziesiątkę. Materiały bardzo szybko do mnie dotarły, a treści przejrzyście przedstawione.Polecam.


Bartek 04.08.2016
Zamówiłam materiały w formie książki oraz płytę CD na kat. B . Informacje w nich zawarte były mi bardzo pomocne podczas kursu i egzaminu, a nawet do tej pory często po nie sięgam. Wysyłka błyskawiczna. Dobry kontakt e-mailowy. Dziękuje i polecam


Agata 12.07.2016
Kupiłem testy i zdałem za pierwszym razem! Wszystko OK


Krystian 07.07.2016
Materiały szkoleniowe pierwsza klasa. W świetny sposób przygotowują do zdania prawo jazdy kat. D w UK. Po zakupie całęgo pakietu zniżki na jazdy. Polecam.


Michal 05.07.2016
Polecam materiały szkoleniowe pakiet PREMIUM kat. C. Zawierają cała wiedzę potrzebną do zdania prawo jazdy. Kolejnym plusem jest darmowa i szybka wysyłka.


Andrzej 18.06.2016
Kupiłem cały zestaw i to była bardzo dobra decyzja. Materiały dopełniły kurs i utrwaliły moją wiedzę. Egzamin zaliczony. Polecam


Igor 16.06.2016
100 % zadowolenia. Multimedialne Testy na prawo jazdy kat. C i D przygotowały mnie bardzo dobrze do egzaminu. Zdałem za pierwszym podejściem. Wersje on-line miałem natychmiast u siebie na komputerze. Polecam


Oskar 16.06.2016
Kompletne materiały szkoleniowe na kat.C w przystępnej cenie. Tania i szybka wysyłka, dobry kontakt e-mail i telefoniczny z pracownikami szkoły. Polecam


Andrzej 15.06.2016
100 % zadowolenia. Multimedialne Testy na prawo jazdy kat. C i D przygotowały mnie bardzo dobrze do egzaminu. Zdałem za pierwszym podejściem. Wersje on-line miałem natychmiast u siebie na komputerze. Polecam


Grzesiek 12.06.2016
Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem. Wszystko odbyło się bez zbędnego strachu i nerwów. Testy multimedialne w wersji on-line otrzymałem natychmiast po wpłacie pieniędzy. Szczerze polecam.


Wojtek 02.06.2016
Pakiet Premium zawiera wszystko co jest potrzebne do zdania egzaminu na prawo jazdy oraz późniejszego poruszania się po drodze w UK. Na stronie można sprawdzić demo. Darmowa i szybka wysyłka. Polecam serdecznie


Anka 20.05.2016
Przed kursem warto nabyć Wprowadzenie do Nauki Jazdy. Oszczędzimy sobie czas podczas kursu na całkowite podstawy, które można przyswoić samemu. Informacje zawarte w pakiecie jasne, czytelne i bardzo treściwe. Polecam


Adam 02.05.2016
Bardzo dobry produkt, wysoka jakość wykonania. Treści zawarte w pakiecie jasne, przejrzyste i czytelne. Ogromna pomoc przed egzaminem teoretycznym i praktycznym. Super sprawa.


Jurek 01.05.2016
Polecam bardzo profesjonalnie przygotowane materiały szkoleniowe w wersji polskiej i angielskiej. Pakiet Premium w dobrej cenie , szybka wysyłka.


Janek 26.04.2016
Egzamin teoretyczny zdany bez problemu. Szkolenie oraz testy multimedialne pierwsza klasa. Tłumaczenie polskie dokładne, treści czytelne . Z czystym sercem mogę polecić każdemu.


Beata 09.04.2016
Materiał szkoleniowy bardzo dobrej jakości. Pakiet Premium całkowicie odświeżył i utrwaliły moją wiedzę. A przy jego zakupie otrzymałam zniżkę na jazdę z instruktorem. Oczywiście skorzystałam. Jestem bardzo zadowolona z oferty Croydons. Polecam i pozdrawiam


Monika 07.04.2016
Czytelne i jasne materiały szkoleniowe podane w ciekawej formie. Całość wykonania bardzo dobra. Oczywiście polecam.


Jurek 06.04.2016
1000000% zadowolenia. Polecam


Sylwia 19.03.2016
Materiały szkoleniowe pierwsza klasa. Wszystko dokładnie opisane i wyjaśnione. Polecam każdemu kto chce szybko zdać egzamin.


Michal 11.03.2016
Polecam. Testy dobrze mnie przygotowały do egzaminu.


Wojtek 02.03.2016
Każdemu kto czyta te opinie i się jeszcze waha, szczerze polecam.


Bartek 29.02.2016
Testy pierwsza klasa. Bardzo dobry wybór.


Kierowca 25.02.2016
Namówił mnie kolega do zakupu testów z croydons.co.uk. Nie żałuję, dzięki nim zdałem. Polecam.


Tomek 22.02.2016
Testy napisane w sposób jasny, klarowny, przystępny. Polecam każdemu.


Krystian 16.01.2016
Solidna i rzetelna firma. Błyskawiczna wysyłka a towar spełnił moje oczekiwania. Polecam


Przemek 15.01.2016

Copyright © croydons.co.uk                                                                                                               Regulamin | Polityka prywatności | FAQ | Kontakt