W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu:

Mail:

office@croydons.co.uk


Język                

Polityka prywatności Croydons.co.uk Publishing

Polityka prywatności

Zapewnienie prywatności jest szczególnie ważne dla Croydons.co.uk Publishing.
Stworzyliśmy niniejszy dokument, aby zaprezentować nasze zaangażowanie w prywatność informacji przekazanych nam przez naszych klientów.

Gromadzenie i wykorzystywanie danych osobowych

Dane osobowe są informacją, dzięki której możemy zidentyfikować oraz skontaktować się z daną osobą.
Możesz zostać poproszony o przekazanie nam swoich danych osobowych za każdym razem, kiedy poprosisz nas o rezerwację egzaminu, przy zakupie materiałów szkoleniowych na prawo jazdy lub przy chęci uzyskania informacji dotyczących polisy ubezpieczeniowej.

Gromadzenie danych osobowych

Dane osobowe gromadzone przez nas mogą zawierać:

  • Twoje imię i nazwisko oraz adres (do korespondencji).
  • Twój adres e-mail.
  • Twoją datę urodzenia.
  • Twój numer tymczasowego prawa jazdy.
  • Twój numer certyfikatu zdanego egzaminu teoretycznego.
  • Wykonywany przez ciebie zawód.

Wykorzystywanie Twoich danych osobowych

W ramach Croydons.co.uk wykorzystujemy Twoje dane osobowe, aby:

  • Wysłać Ci zamówione materiały szkoleniowe.
  • Zarezerwować Twój egzamin na prawo jazdy.
  • Skontaktować Cię z firmą ubezpieczeniową.
  • Wykrywać oraz zapobiegać oszustwom.
  • Podnosić jakość naszych usług.
  • Korygować problemy techniczne.
  • Chronić bezpieczeństwo i spójność naszych usług.
  • Spełniać wymogi prawa.
  • Egzekwować nasze warunki umowy lub chronić nasze przedsiębiorstwo lub naszych klientów.

Możemy przekazać Twoje informacje stronom trzecim:

  • Gdy jest to niezbędne do skontaktowania Cię z ubezpieczycielem.
  • Gdy jest to wymagane dla zewnętrznych usług takich jak płatności.
  • Gdy jest to prawnie wymagane.
  • Aby egzekwować nasze warunki umowy lub chronić nasze przedsiębiorstwo lub naszych klientów.

Gromadzenie i wykorzystywanie danych nieosobowych

Gromadzenie danych nieosobowych

Nieosobowe informacje gromadzone przez nas mogą zawierać:

  • Wykonywane zawody.
  • Lokalizacje.
  • Unikatowe identyfikatory urządzeń.

Wykorzystywanie Twoich nieosobowych informacji

Możemy wykorzystywać nieosobowe dane do każdego celu. Zwykle mogą to być cele związane:

  • Ze zrozumieniem zachowań klientów, co ma na celu podnoszenie, jakości naszych usług.
  • Z mierzeniem efektywności naszych usług internetowych.

Połączone dane nieosobowe z danymi osobowymi automatycznie stają się danymi osobowymi.

Nasze praktyki informacyjne

Ochrona danych osobowych

Wprowadziliśmy w życie administracyjne, fizyczne oraz techniczne środki zapobiegawcze, aby zabezpieczać Twoje dane zarówno online jak i offline.

Rozmowy telefoniczne

Rozmowy telefoniczne mogą być nagrywane i monitorowane.

Witryny i usługi osób trzecich

Nasza witryna zawiera linki do innych stron internetowych i usług. Nie jesteśmy odpowiedzialni za praktyki prywatności oraz zawartość innych stron internetowych.

Informacje ogólne

Ochorna danych

Croydons.co.uk Publishing jest licencjonowana przez Komisarza Informacyjnego (Information Commissioner) jako firma przetwarzająca i kontrolująca dane.
Stosujemy się do zasad wyznaczonych w Ustawie o Ochronie Danych Osobowych (Data Protection Act) i użyjemy wszystkie dostępne dane wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.
Masz prawo zgłosić się z prośbą o kopię wszystkich przechowywanych przez nas swoich danych osobowych.
Aby to zrobić, napisz do nas na poniższy adres załączając czek na £10.00 płatny do Croydons.co.uk Publishing, aby pokryć nasze koszty administracyjne:

Data Protection Officer
Croydons.co.uk Publishing
12 Tree Tops
Hillside road
CR3 0BY
Whyteleafe

Podejmiemy odpowiednie kroki, aby potwierdzić Twoją tożsamość zanim dostarczymy Ci jakiekolwiek prywatne informacje, które są w naszym posiadaniu.

Informacje o zmianach

Jeśli nasza polityka prywatności ulegnie zmianie, nowa wersja zostanie umieszczona na naszej stronie internetowej.
Jeśli kiedykolwiek zdecydujemy się użyć lub ujawnić informacje w sposób inny od ustalonego w momencie, gdy je zbieraliśmy, klienci zostaną o tym poinformowani.

Informacje kontaktowe

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące naszej polityki prywatności lub naszych działań, skontaktuj się z:

The Chief Executive
Croydons.co.uk Publishing
12 Tree Tops
Hillside road
CR3 0BY
Whyteleafe

Copyright © by Croydons.co.uk                                                                                                               Regulamin | Polityka prywatności | FAQ | Kontakt